✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Stalen vloerlampen

Showing 29 products

De stalen vloerlamp is vooral geliefd, omdat het met veel stijlen gecombineerd kan worden. Waar vroeger staal vooral in de industrie gebruikt werd, ziet men dit materiaal meer en meer opduiken in onze wooninrichting. Een vloerlamp staal is duurzaam, sterk en overal inzetbaar. 

Vloerlamp staal gecombineerd met verschillende stijlen

Bij de loft-stijl voelt een stalen vloerlamp zich perfect thuis. Het is stoer, degelijk, eerlijk en functioneel. In een loft zie je heel wat andere zaken in staal: kasten, tafels, banken of rekken. De vloerlamp in staal wordt hier ook royaal gecombineerd met stalen tafel- of hanglampen. De trendy, design en moderne interieurs zijn eveneens uitstekend voor een vloerlamp staal. In deze stijl gaat de vloerlamp staal vooral goed bij lichte of witte kleuren en met strakke lijnen.

En zelfs bij de meer landelijke of klassieke stijl mag je gerust een vloerlamp in staal een plaats geven. Dankzij de discrete kleuren van de stalen vloerlamp is ze niet echt opvallend, maar toch sterk aanwezig.

Het grote voordeel van een stalen vloerlamp is dat ze meegroeit met je interieur. Schakel je van modern naar klassiek over, dan hoef je je vloerlamp staal niet weg te doen. Het past in elk interieur en in elke kamer van het huis!