✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Steinhauer vloerlampen

Showing 1-36 of 48 products

  1. 1
  2. 2

Steinhauer vloerlampen zijn een ras apart. Dat is het minste wat je van Steinhauer kan zeggen. Ze hebben een verfijnd design, en anderzijds staan ze stoer en stevig te pronken. Een vloerlamp past bij elke stijl en bijna in elke kamer, en daar heeft Steinhauer ook rekening mee gehouden.

Strak en fijn, of robuust en stoer?

Een Steinhauer vloerlamp vind je in heel wat uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een heel fijn ontwerp en bijna minimalistisch. Sommige ontwerpen zijn niet meer dan een kleine schotel op een rechte staaf. Ga je echter voor stoer, dan heeft Steinhauer bijvoorbeeld de fabriekslamp op een driepoot. Bij een klassieke stijl past een stoffen lampenkap heel goed. Voor vintage interieurs kun je kiezen voor een elegante, zwierige vorm. Bij trendy woningen past bijvoorbeeld een volledig stalen vloerlamp. En zo kun je maar doorgaan. Kortom: er bestaat voor elk interieur en binnen ieders budget een Steinhauer vloerlamp.

Multifunctioneel

Vloerlampen zijn zowel functioneel als decoratief. Wil je gericht licht voor bijvoorbeeld de leeshoek, de knutseltafel of wil je een kunstwerk verlichten? Of dient jouw vloerlamp eerder om sfeer te brengen of een donkere hoek te vullen? Dit zijn vragen die je je best stelt vooraleer je overgaat tot de aankoop. Ga even je huis rond en beeld je in waar je een vloerlamp zou willen en hoe jij die voor ogen hebt. Je mag er zeker van zijn dat je deze bij Steinhauer vindt!